Saturday, August 30, 2014

Long weeken minggu ni tapi x de pulak plan nak kemana2.. so pepetang sabtu baak anak2 ke Setia Alam City Mall... nak layan cendol Jalan Paip Meru tp x de rezki hari ni gerai cendol durian feberet tutup pulak....  so perjalanan d teruskan ke Setaia Alam  je.. 

Apa lagi yng best sini .. tentulah main belon buih kannnn..... sambil ttgk2 preparation konsert merdeka ... laan la anak2 main belon dulu .... 



Papa plak x-cited lebih .... 








Ibu of cos la amik peluang masuk daiso kejap cucui mata...
jumpa ni ... duilt pattern.. senang jugak  kalau utk amatur mcm cheq... letak & ikut je pattern ni .. 


canti plak nengok zip2 ni .... nak membeli je padahl x tau nak buat apa... nafsuuu sungguh ,,,, 


ehh  lupa .. makcik pun ikut lahhh...... emergency BB sitter ni /// 



dah magrib .... baliikkkk !!