Monday, March 21, 2011

DLM DILEMA

Hari ni mcm ada tenaga ... try to make come back la konon2 ... mood yang swing2 dah makin baik.. since last week mood2 jaet pun kemabli ... byk kejayaan menjahit d cipta...hari ni pagi2 aku ada appointment ngan Mr. Fong..  Aku  dah 3 bln amik project ISO ngan dia.. next month 2nd ausit ..pas tu diorang akan dapat la ISO diorang... tapi pagi ni huhhuhu Mr,. Fong ni buat aku terharu je,...  dia bagi aku offer letter as permannet staff .. sebab aku ada la chit chat ngan dia aku hanya ada 1 projek je ngan dia .. abis ni kena la cri lai.. so dia mcm kesian kot... (agak aku laaa)... byl pulak ayat2 memujuk dia... ishh apapun aku janji nak pikir dulu la... so amik masa 2@3 hari lagi.. tapi aku pun x pasti akan ade ke jawapan dlm masa 2/3 hari ni... dilemma ni ... nak ke tak nak,.... aku rasa kalau nak keja semula pun aku nak dunia Aviation jugak... beri aku kepuasan sebab aku minat kan... 

Dan sekarang mood aku swing la bila pikir hal surat tu,.... aku jadi  x tetap pendirian ... adakah aku gila dgn harga tawaran ygh d berikan... oh tidakkkkkkkkkkkkkkk,,.....