Thursday, January 20, 2011

1st time merapu d thn 2011

Salam 1 Malaysia.. xoxoxo.. huh lama sgt x jenguk blog ni .. mmg lapuk sungguhh.. apapun masih lum terlambat rasanya nak wishh Heppi New Year yaaa... hari ni  sempena Thaip[usam ni semnagt seni dah kembali dek tak tanya melihat hasil kengkawan yang makin cun & berani... aura dah sampai... hehehe

Semalam aku sempat buat 2 helai  XXX utk anak2 kecik. Untuk CNY katanya.. kalor konpem2 merah tapi malangnya camera x dok .. huh maka esok @ lusa baru aku leh upload semua tu.. bila dah ada mood depan PC .. camera lak x de.. huhhhh x complete jugakkan...

Apapun tunggu la esok @ lusa k.. aku tepekkan gambo tu..