Tuesday, July 26, 2011

Malas ada kurang laaa...

hah... finally ... setelah semuu beadersdah  x nak amik tempahan manik so tergatal lah tangan ni nak mencuba ... (plan nak manik2 baju raya la konon2)

hasil pencarian manik2 lebihan bua wire jewellery ... inilah keadaannya ..


berpinau la mata memilih ....

sebagai permulaan aku hanya mampu tabur je laaa... buat masa ni ye ..  ni ha hasil jubah aku ..

sebab manik itam + cekelat dah abizz +  ketekunan yg kurang .. aku benti takat ni je... 
dan aku cuba jugak la buat ni haaa.. 

huh ...x kemas langsung ... 1st trial ... tak pe parctise make perfect ..cuba lagi.. (pujuk ati snirik) 

dah abis manik2 aku tringin lak nak sulam reben. ni jadinya .. buruk la sgt ..

nampaknay tangan aku masih keras lagi... usaha tangga kejaayaan ..


Monday, July 4, 2011

bila badan dah besar

mmm.. janji tinggai janji ,, x dan jugak lagi nak upload gambo2 art.. hanya seketoi dua je yg ada... btw sejak  aku join kerja baru ni ... aku perlu bersedia dalam segala hal... badan kena fit.. cergas.. malangnya badan aku naik mendadak mencecah 85 kg ni buat kau sungguh tidak selesa.... segala macam aku rasa.. letih..mengatuk ..dan dah mula hialng confident level....

ikthiar segera... dusttttttttttt ya aku kembali join kelab nutrisi kat sek 27 shah alam... dh masuk dlm jadual harian sekarang ...bersenam... melompat...  setiap pagi @ ptg... bersama tauke gym ... cekgu Rostah...   Tips pemakanan  paling d titik beratkan... pesanan cekgu .. minum air kosong byk2 .. buang toksin..boleh makan apa saja ....janji kena ikut cara cekgu ajar.... YA cekgu.. (GYM NI MMG UTK GOLONGAN WANITA SJ YE.. Sesiapa nak join jom) ... ada line dance jugak ..

Dah sebulan lebih  join (since 20.5.2011)... (kdg2 aku skip jugak...out statiion la konon) ... ameen tellah berjaya menurunkn lemak aku sbk 3kg... Bulan ni aku di nasihatkan amik minuman herbalife... utk membantu perut aku ni... sekaran ni jugak air kosong aku d campurkan dgn teh herbalife.... hasilnya . kuat berpeuh dan penyakit kencing2 ... sbaor je laaaaa... nak cergas & sihat kan...

PESANAN CEKGU..
kalau dulu ko nak gemuk amik masa 5 thn kan... so nak kurus kena la SABORRRR SABORRRR....