Tuesday, August 10, 2010

JOM.. FREEE NI... SAYA NAK KASI...

Salam Ramadhan buat semua crafter2...  pejam cellik.. pejam celik dah hampir ke penghujung 2010... dari awal tahun dok mencari perniagaan sampingan selain aktiviti kerastangan ni ... DAN hasilnya . sempena ramadhan ini  saya dah terjebak ke satu lagi cabang bisnes selain kraftangan ni... nak tambah pendapatan .. kena la usaha lebih skit kan..


So kepada semua cratfer, Saya kini adalah pengedar sah untuk produk AVAIL BEAUTY..  pada yang bertanya apa kebenda tu ye.. produk utama  syarikat ini adalah produk kesihatan..namun terdapat satu kille produk yg sesuai bangat untuk kaum HAWA ------------------------------> namanya  FC  BIO SANITARY PAD (TUALA WANITA BEHERBA)..

Yang pasti ianya selamat .. 100% kapas.. dan bukan d perbuta dari RECYCLE PAPER macam tuala waniat kat pasaran sedia ada tu ..

Untuk maklumat lanjut tentang BIO SANITARY PAD @ nama glemer PAD AJAIB ni ------------------->
Jom terjah kedai  baru saya ...  http//www,qaseehavail.blogspot.com.
dan sempena pembukaan kedai baru tu... saya berbesar hati menyediakan  TRIAL PEK-----> PERCUMA  untuk kawan2 crafter kita ................ lawati kedai saya tu dan ikut langkah mudah di sana ye...



wah2 sibuk promote nampak nyer yeeee................  dah le keluar topic .. pajang berjela2 pulak.... huh dah melampau2 nih... mandi dulu...  byeeeeeeeee