Friday, January 29, 2010

MPH BOOK CARNIVAL (27 JAN - 1 FEB 2010)

Luch time td aku g stadium melawati  cr buku untuk anak...  mmg berbalaoI2 la ..samping tu aku rembat la untuk aku jugak.. smuanya skali aku beli RM 49.60 (bawah bugdet RM 50).. sebab esok nak dtg lagi bawak anak2 plak so bg skit kelonggaran utk diorang memilih apa diorang suke.. jmpa tgk skit apa yg sy dpt dgn RM50.




bnayk jugak kan
Mag crochet tu Rm 4 je.. xcelli byk craft mag tapi kesuntukan masa naka mencari sbb mag dia dlm keadaan mcm ni ..

so kena la ghaji menyelak... ada juga yg tersusun lawa... aku x sempat nak tgk bebnayak

apa lagi yang aku beli ..
ni haaaa

buku ttg sign.. bukan sebab aku nak amik lesen ke hapa ke
tapi untuk pendidikan dlm kreta



bila jmpa tanda2 kat jln nanti, bleh soh anak2 cari apa maknanya.. tenang  la skit  mak nak drive...
HRP DIORANG X KOYAK THEN TEPEK KAT KRETA JE

 
ni buku craft knk2..ada kit kat dalam... ingat tadi nak rembat buat anak aku .. tapi esok kan nak dtg lagi so biar dulu... 

 
ada step by step instructions.


yg ni aku jmpa bukan dkt booth MPH. x ingat apa nama nya... suke design2 dia tapi rege RM 99.90 less 10% je.. so aku padamkan niat..

SO KALU NAK CARI BUKU SKOLAH ANAK KE.. SNIRIK JE.. BLEH LA.. DICTIONARY DISCOUNT UP TO 80%..

JOM TAMBAH ILMU

HAAA LAGI ESOK,  ADA UPIN & IPIN JAM 6PTG - 6.30 PTG.. ADA BOOTH JUAL BRG KATUN TU JUGAK...
SILA LA SEMUANYA... JEMPUT JEMPUT ...