Tuesday, January 19, 2010

Lagi Tudung Vs Clutch

Siap potongkain utk baju kurung & bluse semalam... belek2 ada kain lebih .. cotton munge2...pink gitu..asyik buat org punyer je kan.... aku buat le untuk diri snirik  pulak ... pagi ni aku melaram la..


Tudung


clutch



.. juru camera ptg kang aku blanja teh ais k...






Fibre

Luch time kemarin .. aku jalan2 lagi.. beli stok jaet... & apa yg patut.. tup2 ni pun aku beli jugak... nak buat projek apa aku pun lum pikir lagi.. beli je dulu..  fibre ni di jual dlm size 1 meter (bleh fit single bed) dan 2 meter untuk queen size.. aku rembat yag queen size..  semeter RM20... bleh buat barang  baby ni... 


dlm bungkusan plastik



size sbenar



ketebalan lebih kurang 1" ++


 
siapa minat nak jugak ni email sy ye...