Monday, January 18, 2010

Melaram Ke opis..

Hehheeehhe .. sabtu kemarin dulu dan lagi baut clucth ... bersempena nak test drive mesin 25k buatan swiss tu..maka kau siapkan ni sebijik .. . hari ni leh la melaram.. gambo model sgn melaram x der ye.. . aku tayang ini je ye..


Teksi Terlampu .

Pagi2 lagi aku nak naik darah.. dah le baru hari senin,...   pagi tadi aku x de la lewat mana pun tapi 8 lebih la sampai kat tol Ebor (bt 3..) ..dah sampai tu mak aiii ramai gielr ..panjang betul Q.. apa ak buat  Q jugak la...  tapi apa yag buat aku bengang sgt ni .... korang tengok gambo ni..  aku yg snap photo ni...



ntah dari mana dtg nye tetiba zuppppppppppppp... masuk depan aku .. mak aii .. punya lama aku Q .. senang lennag dia mai noh.... aku trus buat bodo je.. kedepan .. tapi tiba2 aku namak ada foreigner kat dalam.. terus aku "TERPAKSA" bagi lalauan juga..
kenapa la drebar tu buat mcm tu .. .geram aku ... padahal kat belakang aku pun la mcm ular dok Q....




sib baik foreigner ada kalu  tak mmg aku x kasi chance punya...
so moralnya...
jgn selalu potong Q(aku sllau gak buat)....nanti org buat kat kita pulak...
org lain pun Q so kena la Q.. tak kira le ko bwk..kontena ke.. lori ke.. taxi ke... Q tetap Q

aku dah malas nak bebel,..geram nyer pasal...
chauuuu