Sunday, January 17, 2010

BERNINA ARTISTA 200 IN D HOUSE

waaaaaaaaaaaaaaaaa tara aa... ni dia mesin sulam BERNINA ARTISTA 200 ....  tak mau cakap banyak.. mood syok punya pasai .....layan je gambo2 ni dulu...







software : powered by Microsoft.... ada USB port jugak..



 butang fungsi...








cth skrin.... bleh ke portal jugak...



test drive by me..






ni la hasil keseluruhan ....
sempat test jahit je, kesuntukan masa nak sulam mulam.....so siap la cluth ni dgn ARTISTA 200 ni...  bila dah siap ni ..aku cam sedih la skit... tak tau bila lnk dpt mesin ni....SEBAB bukan aku punya la.... K.ZILA  KASSIM punya..

tengok title beria macam aku yang punay ye.... hehhehehehe ...
berangan la aku ...

best guna ni sebab :
user friendly la...
button mudah faham..
touch screen yg clear... senang pilih function ..
bunyi pun smooth jee... tau2 dah jalan je...
sulam x sempat try...
time jaet tu mesin tk goyang sana sini...
body solid....
berat (x sure ...tapi leh angkat ngan tgn laa) ...



 Semalam kak zial  saje bagi aku test drive dulu... sebagai motivasi meneruskan usaha dlm bidang jaet menjaet ni... BAGUS TOK GURU gini.... mcm2 ilmu & tips ...

apapun ini x-perience aku test drive semalam naa......
MEKASIH BANYAK KAK ZILA..


upssssss..

ada lagi ....lepass test drive tu ..kami g makan... again sponsered by ZK jugak..



MEKACIH LAGI....