Saturday, January 16, 2010

ANnUAL DINNER

Penat .. tak tau knapa ... malam ni aku jadi emcee lagi.. digandingkan ngan Frankie...
sebab dah ngatuk aku mals nk crita panjang daaa... so end of the dinner aku balik ngan this saguhati..



hamper seketoi.. table fan & giant voucher...
haaaa.. selamat aku bulan ni tak yah beli stok anak2 ...gmart tu..... ameen


slepas aku godak ... maka dapat la mcm gini...dah tolak minuma .. sebab dah masuk peti  sejuk...





Banyakkan???/


dan yang tak bape besst nye .... dapat ni dlm hamper tu..






Harga pasarn agak mahal ni RM100+++
per nasib ni?????


nasib nya agak baik bila dapat jugak table fan ni ....





sukerrrr.. sebab bolor PINK  gitu..(camera cap ayam ..pasai tu la color namapk mcm maroon) ... xcelli pink taw.... bleh letak kat bilik jaet aku.....


ni pulak situasi table  mlm tadi ...



banyaknya  "chinese tea"







teruskan bergumbira ngan karaoke...


dah zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... tido dulu... zxzxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz