Wednesday, January 13, 2010

Sama Colour Same Pattern


Lagi sepet gegirlz with same colour & pattern as before:
mekcih Azie 4 d order....

(gambo x bape beh sebab pakai phone cap ayam je)







WishList 2010

Macam2 nak buat dalam hidup ni kan... tapi kenalah rancang & tetapkan betul2.. kang kejar separuh jalan je ... macam, tu jugak ngan aku ni...


Apapun hope aku dpat laksnakan semu ni untuk 2010 :


1) Teruskan pengajian -- alhamdulillah dah bayar yuran ni ....amik 2 subject je sem ni....
2) Nak beli mesin jaet lagi ..Seregr Benina -- dah join kutu k.zila (aku no2..yipee yipee)
3) Dapat lagi banyak art & craft class/project .. -- 3 super duper project
4) Nak start buat kit/online shop.. sedang memerah otak kit apa nak buat-- target by jun 2010
5) nak lebarkan empayar agen jual mesin jaet kat utara 
6) nak teruskan kerjaya ynag ada & tingkat usaha ... semoga berbaloi dgn bayaran yg aku terima...


itu la apa yg aku nak buat takat ni... biarpun nampak mudah.. kesemuanya tu perlukan usaha & komitment aku. Semoga segala urusan aku di permudahkan YANG ESA....  diberikan aku kesihatan yang baik untuk aku teruskan kehidupan bersama anak2 tercinta.. apa yang penting diberikan aku keikhlas hati dalam melaksanakan segala urusan...