Saturday, July 31, 2010

ade jeee!!

Ngeh3.. lama sungguh tak jejek studio craft aku... bukan takat habuk.. keladak suma bagai daa.. hahaha.. tapi dalam tak berseni pun.. sepah jugak bilik ni .. huh apa nak jadi pun ntah la,,

Dah alang2 kemas ye , sempat la jugak aku siapkan ni.. cicin nak puasa... nak matchkan ngan jam aku tuhhh...

Jom layan : 

 Copper Wire Ring 


kembang betul tgn tu,,, 
Apapun ..harpa dapat kembali berseni dgn lebih baik dan baik lepas ni... .

Tuesday, July 20, 2010

PAKEJ PERCUBAAN GREEN FIT 
  3 PEK = RM 20
FREE SHAKER



ATAU 

PAKEJ 1 + 1




BELI  1 KOTAK GREEN FIT PADA HARGA RM 75 DAN DAPATKAN KOTAK KEDUA PADA HARGA RM 70 SAHAJA....


FREE SHAKER + BUKU GREEN FIT




KOS POS = RM 5.. KALAU LEBIH CIK BURUNG BAYARKAN... 


JIMATKAN????



Stuckk!!!

Sedar tak sedar dah 1/2 thn di tahun 2010.. puas pun dah makin dekat... hutang piutang lama masid bersisa... di hitung semual azam 2010.. rghhhhhhhhhhhh masih tiada satu pn yang tercapai/// sempatkah dengan berbaki 6 bln lagi untuk aku gapai apa yg dirancang.. lekakah aku dgn apa yg di rancang... kembali runsing berfikir tapi tindkaan nya di mana???????????????????/

Bebal otak .... siapa nak di salahkan... fuhhhhhhhhhhhhhhhh ... 

Saturday, July 17, 2010

GREEN FIT

Hijaukan Saluran Gastro-Usus, Bebas Daripada Pencemaran!



KEISTIMEWAAN GREEN FIT 

100% Semulajadi 
Senang, Mudah, Enak dan Sihat
Tidak berasa sakit perut
Tidak menyebabkan cirit-birit
 Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan gula tiruan
Tidak mengandungi bahan julap
Tidak mengandungi kandungan GMO

    KELEBIHAN GREEN FIT

     Meningkatkan Fungsi sistem pencernaan 
    Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
    Melembutkan najis, menggalakkan pergerakan usus
    Menggalakkan pembiakan bateria baik dalam usus
    Mencegah dan membantu penyembuhan ulser serta keradangan pada saluran gastro-usus
    Mencegah dan membantu masalah SEMBELIT serta BUASIR 
    Mengawalatur BERAT BADAN  
    Mencegah masalah OBESITI 
    Mengurangkan risiko kanser usus besar dan payu dara
    Mengawalatur tahap kolesterol dan gula darah
    Anti-pengoksidaan, mencantikkan kulit dan mengawet muda


    RAMUAN UTAMA


    Ramuan Kajian Saintifik
    Lignin Dr. Alexander G. Schauss, PhD. Lignin adalah sejenis serat makanan yang bermutu dan kuasa anti-pengoksidaannya amat kuat. Ia berupaya mencegah kanser dan berkesan meningkatkan tahap metabolisma gula darah serta mengawal tahap kolesterol.
    Oligosakarida British Journal of Nutrition (2002) Oligosakarida berupaya meningkatkan populasi bakteria baik (Lactobacillus spp. & Bifidobacterium spp.) dalam usus.
    Klorofil Alfalfa Dr. Garnett Chaney (Kajian Universiti Stanford) Klorofil alfalfa berkesan menyembuhkan 80% ulser peptik.
    Aloe Vera Dr. Reuben Titus Aloe vera membantu proses detosifikasi badan dan mengawalatur proses metabolisma badan.
    Gandum American Journal of Lifestyle Medicine (2008) Kajian membuktikan bahawa gandum membantu menurunkan berat badan dan menahan kelaparan.