Tuesday, April 27, 2010

MID YEAR SALES

Salam.,,
lama sungguh x jengah ke sini... sibuk ..sibuk & sibuk.. adakah itu slaah terbaik... @ sekadar xcuse je... aku pun x tau la.. hehehehee... nak ngelak jugak..  apapun bilik berkarya aku dah siap.. cuma aku je lum cukup seru nak berseni.. dan ada jugak brg2  seni yang masih kurang.. simpan jap niat tu .... 

Tgk tajuk n3 aku hari n mcm gah nak buat sales... tapi apa yg aku nak sale kan ni... ni daaa.. jom cuci mata...  tumpang lalu yee....







ni details nya :
PERODUA KANCIL EX850
TAHUN : 1998
PLAT : JFE 1989
HARGA : 7300 (NEGOTIABLE)
ENJIN : TIP TOP
FREE X-CIDENT.


NAHHH ADA LAGI ........................






ni details nya :


PROTONG WIRA 1.3
TAHUN : 1999
PLAT :  BFN 7310
HARGA :12, 000 (NEGOTIABLE)
ENJIN : TIP TOP
FREE X-CIDENT.
CAT BARU...  
RIM INCLUDE...

SESAPA YG NAK  VIEW LEH CALL NO NI  YE....

019 - 2340993 - PIAN
HARGA BOLEH DI RUNDING.....
LOCATION : SUBANG PERDANA / KOTA DAMANSARA

Tak pasal2  aku jadi penjual keta pulak.. huhuhuhu x pe la ye...   layan. spaa nak tu jgn seagn2 calll ye..