Tuesday, February 23, 2010

Karnival Wow Putrajaya 20-21 February 2010

just nak upload gamabq2 sekitar karnival wow laat week...
k. ayu, zila, me , zura & maya -posing maut depan gerai


quilt zila buat tutup panas..... hehehehe

Baju2 jahitan maya

KLFM sewa tapak untuk buat game pulak...


me & zila...


belakng tabir.. masung2 bz ngan jarum...


this keychain utk DJ klfm


no orgnya.. Mr sonic


DJ klfm...


so dua hari berturut memang memenatkan.... so this week minggu untuk berehat then insyaallh ada rezeki next month jumpa kat pesta belon panas pulak....

Monday, February 8, 2010

weekend simple sewing

wahwahwah.. penyakit M dah menyerang... malas nak upload gambo..........
Last saturday ada inviattaion besday party dan kebetulan aku tgh dok siapkan flower gurl nyer tutu.. so aku buatkan ameera & alya sekali..


blur sungguh ...




flower crochet tu taruk loceng seketoi --

sibuk siapkan diri sblm g party

both of them ready to go


arriving


during d party


simpel besday present utk besday gurl--Dya Iman...


Thursday, February 4, 2010

turn 30's today

when look at the number.... buat aku ngeri jeeee... mcm nak jerit je... but dun no Y??? sewel la tu kot....  believe it or not .. finally ...I'm turn 30's today...  reach 3 jugak.... but ameen still can breath in & breath out... 

Nothing special celebration on my bestday this year... budget... haaaa jimat x kena tmpt la ni.. kes kena buat payment yuran last month.. alasan.. hakikatnya enjoy terlebih last month.. padan muka untuk diri snirik..

Apapun thanxs utk kekngkawan yg wished & doakan aku.. mekasih frend..
.
Semoga peningkatan usia ni akan membuatkan aku lebih tabah,,kuat menghadapi rintangan duniawi ni..cehhhh ...  dan semuga aku leh berjaya & berjaya & lagi  & lagi...