Monday, December 28, 2009

Ikea & Curve

Subuh2 bangkit pagi ..mandi ... drive g subang perdana ngan anak2 aku... ... Maksu ..Noni...Mira (anak maksu)  & Tikah dah get ready nak soping ari ni... anak aku alya & amira kena tinggal kat uamh Pak Long ...

Dr Subang perdana aku masuk KD.. apa lagi alang2 lalu baik pi IKEA la... masuk parking ...ngam2 depan lift.. best tu.. masuk2 je ikano tu terus terjah tempat feberet la.. POPULAR BOOK STORE...


Sibuk dlm popular

3 jam dlm tu..sian Noni sure bosan giler... nak amik ati Noni nyer pasal kami gi makan kat Curve dulu ...
mai tgk apa kami makan.... sebelum tu..kami makan kat sini ...



Little Penang Kafe


aku makan Penang Lam Mee



Amira order ... Yam Mee



Tikah - Home Style Fried Rice
Maksu - Char Koe Tiew
Noni - Set Nasi


Amira - try pakai chop stick... ok la sekali try dah terror...



Dah selesai makan... argggggggggggggg buat2 tak perasan kenyang.... Maksu tukang bayar,.. buat2 tak nampak.. tapi ok la lum seratus .... makan mee jee yeee RM 94.70.. mekacih Mak su noh... bulan depan mai lagi.....
dah kenyang baru la beh jalan2...jom tgk mana lagi kami pi...

masa nak melangkah ke IKEA tu ...smepat la lagi masuk Aussino ..


berkenan ni... kena letak dlm wishlist 2010 ...kena beli ni



ni punnak jugak ni...sebab teko dia comey ..



dah puas cuci mata dlm Aussino tgk plak pokok x-mas ni.....



aku berkenan nak haiwan ni tapi dah tua nak naik ....segan aku paksa tikah naik...

akhirnya masuk jugak kami dlm gudang ikea tu... jom tgk aksi dlm sana pulak ..



cuba jangan tak cuba..



sesekali massuk.. tido je la ...



ni je yaang aku beli..pyssal bead & sarang dia... tu pun telan 45 hinggit jugak... maksu je borong sakan...
Pkl 7.00 baru kuar.... Noni ajak pi SOGO pulak...

kat sogo aku dah tak bermaya nak snap photo...ralit soping .... maksu rembat handbag ...aku abih ratus jugak beli kain baju kat anak2 aku.....