Thursday, December 24, 2009

Pool

Huhu... lama rasanya kaki aku ni tak cecah air kat akuatik Shah Alam. ni.. petang sabtu lepas ..sin gak  ngan anak2 aku sayik dok tanya je.. bila nak gi ... aku layan la diroang .. sib baik cuaca cantik je.. x panas sagat.. samaia sana dlm 3.15ptg gitu .. just nice.. nak masuk pukul 6 takut hujan plak ptg2 .. tak pe la akak & adik.. janji ibu bawak main pool ye... sian Qaseeh gak tak leh ikut.. Qaseeh mandi kolam ikan ye ngan Mak Tok & Tok Wan....



Yok yok errr je diorang ni bawak pelampung bebanyak... alih2 camak kat darat ni.. huhuhuhu...

Rubber Stamp

Dek penyakit aku yg memanjang je demam minggu ni.. rehat kat opis aku malaih nak kuar cari makan.. so aku layan buat benda ni...

Rubber stamp.. tadi aku request seketoi pemdam.. so cik purchasing turun hantar... mekacih ye... pas tu pinjam blade/cutter ngan QC aku.. pas tu aku print out pattern aku  nak... maka aku ada semua ni :

ni la bahan- bahan yang di perlukan untuk kerja keras tgn aku kali ni....
ingat ye sebelum memulakan keja2 ukir mengukir ni.. sila la lukis patern yg hangpa nak ye.. mcm aku ni aku print nama aku je pas tu tekapkan kar pemadam tu ...



Dah tekap & lekat pattern yg di sukai,.. boleh la memulakn kerja2 ukir ni...
hati2 dalam perjalanan.... sabor naaa..


Ha dah siap ... bleh la menege "test"


haa.. ginila hasil nya.. kalau ada senget ke.. apa ke.. bego2 la ye,,,,


hasil yg aku dapat dlm masa 15 minit ..lebih kurang


okies... selamat mencuba pada sesap yg nak try tu ye.....
GOOD LUCK....