Saturday, December 5, 2009

Contest oh COntest

Hari cuti2 mata kat craftzone..tehn lawat sana ni.... jumpa la contect ni,,teruja dan tepikat tgk hadiah dia,,, so aku nak join la..cara ... cam gini:

yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...


nah amik la kod  badge kat sini ...............

pas dah tepek tu jom tgk plak apa nak kekan buat:

sesapa yang dah tempek badge diatas pun diminta inform kat mama sebab secara automatic korang dah join contest nie...


duration
contest ini akan bermula dari 30 Nov(12.01am) ~ 6 Dec 2009 (11.59pm)

macam mana contest nie diadakan

mereka yang join contest nie, nanti akan mama update list kat blog nie.. lepas tu mama akan pakai random.org untuk pilih pemenangnye... senang kan? (ye la, contest simple, harus la cara pilih pemenang pun simple... hehe)..

apa yag buat aku rasa korang patut join ,,, hadiah dia ni ...

hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)

* outdoor shooting

* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam

* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD

* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

tapi kalu korang rasa tak akan menang ..... atau dah tak tahan lagi menuggu  (promote ni )... ...tengok note ni... pesanan dari penaja:
ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...


selamat mencuba untuk diri sendiri