Saturday, November 28, 2009

Aidil Adha..

merapu meraban laaa lagi... raya mcm biasa la kat KV ni,..... bosan ..
bosan nyer pukulan mampuih malas nak snap photo raya pun...
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

 tunggu next N3..

Interbiu @ UM Bangsar

Alkisah nye,,  pepagi 25 Nov 2009.. Mama kesayangan aku tepon.. uiks.. tido lagi ka? dah 6.30 pg ni ..bangkit..bangkit... Ni abg hang nak ajak pi hantar Ana UM.. huhuhu.. ken ajugak.. ingat dah terlepas... aku pun strat la angkut suma anak2 masuk kreta...

Intebiu pkl 9.. kami smapi just nice la 8.50 pg.. Federal H/way ok la sebab cuti skolah kan.. JAm dah pkl 9 tapi tukang interbiu p-un tak nampak rupa.. bosan tunggu.. peneman2 (aku, ayah, abg) turun bawah ,,.. pekena teh tarik dulu..



rega ok la.. semua makan nasi gorang + limpa goreng + ayaq =RM 10.00 - reasonable tu.. rega student..

smabil makan --- borak2 .. sejam berlalu... apa lagi aku la kena pi tgk paa dh jadi kat bilik menunggu,..


masih lagi menungg...
.
.
.
.
.
.
.

..

.
..

.
.
.
.
.
..

.

turun dok melepak kat parking .... menikmati suasana hijau kat UM


akhirnya ....sekiatr jam 1 selesai... terus balik .....


suasana menara rebung dari pintu keluar UM



Slamat jalan ...
Kalau ada rezeki next month datang lagi..