Sunday, November 22, 2009

Weekend xtvt

Sungguh2 aku kena serangan  penyakit " MALAS" ..
nije yang sempat buat pagi tadi lepas sarapan... nak layan TV  dulu..

Alya convocation day

Huuuu...gerang - gerang... kemarin balik nak updat N3..tup2 streamyx mengong lagi .... per nasib ...sokmo cam gini... Apapun kearin seawal pagi Alya kejutkan aku.. pkl 5 pg... nak gi sekolah....x-cited nak gi convocation day kat tadika dia... nak soh aku tgk dia joget...menari...semua la.... pkl 8.30 akak & adik dah ready dlm keta.....  awal ke aku sampai.... lengang juga keadaan... ramai lum sampai...



aku cari port .... ni lak stage dia... simple je...  kali dia convo day ni gabungkan dgn branch Taman Pinggiran Perdana... aku pun tak tau kat mana tu.....





opening koir ....alya kat belakang je sokmo sebab tinggi... paling besaq & tinggi tu anak aku la tu,,...



Alya holding no. 1 sign.....

ni la beberapa lagi gambaq yag sempat aku snap..pakai hp cap ayam aku ni...


LAGU : ULIK MAYANG.....



LAGU : BUNYI GITAR


Parents yg x-cited lebih tgk ragam anak2......
dah abih persembahan ...acara penyampaian hadiah plak.... mana alya ... huhuhuu...x der pun nama dipanggil....frust ...
........
...
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
.
.




 tiba 2...hehheeh ... kategori pelajar terbaik... just 3 person selected... tempat ke-3.... nurqistina
dan... 2nd best student.... ALYA AKMA ROSLAN.... haaaaaaaaa... anak aku tu... sib baik tak balik  tadi...



 Alya menerima hadiah dr teacher kesayangan dia...Teacher Intan... pakai shirt je... sebab nak joget lagi lepas ni ....


Alay tak leh nak control kesukaan.... gigi hitam terkeluaq jugak.....





Congrate Alya.... semoga alya dapat kekalkan prestasi ini.. ibu sentiasa doakan anak ibu ni....
---------------

Majlis pas tu diteruskan ngan banayk lagi persembahan... aku lak dah penat ... kanak2 kecik terus dihiburkan ngan Bear A & W ni....

 




Alya &  d Geng.... puas aku pujuk soh makan tapi tak nak... takut lipstik abih.....



Sebelum balik ...  ini la yang dapat alya kumpulkan ........


Jom tgk apa dlm file oren tu:


isi file oren : Final test paper + report card +  3 keping gambaq

pege 2: berat nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... sib baik tinggiii..



apa yang cikgukata..... ... ingat tu Alya......



Buku ni cikgu pulangkan...... untuk simpanan.....

Itulah ... kanak2 .. siapa tau kebolehan diorang.. dan sampaibila ianya akan kekal.... andai betul asuhan ... insyallah,.... berjaya .. atau pun sebaliknya....
Doa ibu : semoga anak ibu berjaya dunia & akhirat............... Amin ....