Friday, November 20, 2009

Org tUa MasUk SkoLaH

Asalaamualaikum.... waalaikumussalam.laju je aku jawab... mak sihat ka? tak sabaq aku terus tanya lagi.... sihat ja..ni mak nak habaq.. 24 aribulan ni mak nak pi sana (umah aku la).... kak ana interbiu kat UM 25 ari bulan... Hang amik cuti tu tolong hantaq dia... tu saja mak nak habaq... credit tak dak....  Assalamualaikum... terus letak tepon.... punya la laju mak aku ni.....  aku pun pelan ja la suara jawab...waalikumussalam....  uik dah sampai tol batu 3 dah... cepat nya... bayaq tol dulu....


Itulah ...syok bila dengaq adik2..aka2 sepupu sepapat dapat masuk u .... aku ni bila lagi nak sambung study... tangguh punya tangguh dah nak maduk 3o dah umuq.. tak pa la tak dak rezeki lagi.....  rehat pkl 10. teringat aku ada apply Uitm 2 bulan lepas... apa la keputusan noh.... aku pun surf uitm... dadaadaa... result dah keluaq... apa lagi laju aku type no IC aku masuk then OK





dan ...alamak lama jugak 4/5 seconds baru yang ni keluaq....





mmg aku tak jangka pun... ye la dah lama tak sekolah.. dah tua lak tu mintak... ..ingat dah x dpaat... tup2 .... hepiiii sesangat ..teruis online CIMB .. bayar yurann...