Thursday, November 5, 2009

Aku Bukan Superman.

My little Aleeya Love this song..mual2 aku mcm tak layan jugak./lama2 aku pulak sukee....

Lirik lagu The Lucky Laki Bukan Superman

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus selalu kuat harus selalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah selalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

Apa yang aku buat pagi ni

Semangat ntah dari mana datangnya.. Tepat 5 pg aku dapat celikkan mata hari ni .. Alhamdullialh .. masih diberi peluang menarik nafas di bumi bertuah ini...

1st thing aku gi mandi dulu la... Jengah bilik anak2... 3 liltle Princes masih nyenyak... dah 2 minggu tido ngan bantal peluk.. bosang jugak... tapi tak pe hari ni ptg abih keja aku plan nak balik kg ... esok pagi ada interbiu kat SP... semoga aku dpt la keja tu.. heheheh leh balik dok dkt ngan mak ayah aku..sian depa .. tak dak kawan.. adik2 aku suma dah merantau.. kini tiba masa aku pulak jaga mak ayah...

Lepas je solat subuh terus aku angkut door gift untuk adik ahnor...sib baik sempat siapkan jugak... ahad ni nak kawen... selamat pengantin baru.. heeeehehhe simple je aku buat kali ni... jom layan ....



cara nak  buat ada kat tutoial blog seni aku disini.....

Haaa sat nya jam berjalan.. huhuhu angkut anak2 turun  sowang demi sowang,, memamg depa ni payah nak bangkit pagi... lagi2 yag besar2... bb Qaseeh jugak yg senang...

Hantar Aleeya gi tadika .. Ameera gi Taska ... Qaseeh g umha BB sitter.. Banyaknya tempat aku kena jelajah setiap hari demi anak2... Bandar Saujana Putra -> Putra Height -> Alam Megah -> Sksyen 26, SIEM UEP...semoga anak2 mama bahagia..sonang hati naaa... ptg nanti mama amik balik pulak.. pas tu kita balik kg ... jommmmmmmmmmmm