Thursday, October 15, 2009

Minggu Sunyi Sepi

Apa yang sunyi apa yang sepi...............
Nak kata bz kat opis dak ....banyakkeja umah dak... banyak assigment QA..dak jugak....sennag kata sumany dak.. tapi yang ya nya aku hilang mood nak berkarya minggu ni.. dah 2 ari aku tutup bilik seni aku.... tapi siang tadi sebelum lunch time ...dlm jam 10 aku chau dr opis saje pi jalan2 melawat supplier.... samapi rawang gitu.. apa lagi konpom2 lunch free.. layan ..balik  aku melilau seksyen 18, haaa jumpa ni ... gunting paper..yang macam bentuk ...bila gunting paper edge dia cantik la...cam gini:
cantik kan... aku pun tak tau pasai pa aku beli gunting ni dan apa tujuan nak guna gunting ni....  aku tengok je.. berkenan ...aku belasah..layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Jgn sampi umah en roslan nampak udha le... kena la  aku nanti....