Monday, October 12, 2009

Old jeans -> mini skirt 4 girl

xtvt mengemsa tetap d lakuakn seperti biasa bila tiba weekend...  jumpa satu jeans yag dah x pakai lai ..so aku potonn kasi pendek ... haaaa kaki yh di potong tu aku gunakan untuk percmabahn idea aku kali ini :

jeans yg d potong


alatan yg d perlukan

nak senang 3 kuntum bunga & daun dari felt ..

susuan ikut sedap aku jer... kenapa daun putih ..sebba kau x de felt ijau


dah siap susun & pinkan..apa lagi..jon jaet



siap bunga ..jaet la getah untuk pinggang ...daaaaaaaaaa siap

maaf ye x de model kali ni ..

1st trial - Buttercup Bag


Stok kain yang ada : tringin lak nat uat beg ..jom serach free pattern ..
and i found this : buttercup bag


no harm try kan.. jom tgk perjalannya...

br siap buat lining
finally - ada jugak rupa bentuk nya ... tapi tali dier mcm  pendek skit... hiasan butang tu pun mcm x bape menarik...butang tu je yang aku ada..layannnnnnnnnnnnnn


dah siap buttercup tu.. ntah la hangin apa tah badan aku ghajin lak nak buat tote beg ni...
aku buat 2 poket kat dlm ...


akhirnya begini la rupanya...
alamak gambo yag ade tali x snap  pulak.. dha malas nak on camera .. next N3 laaa...

Cuci Mata



Felt cloth collection


Daisy Flowers Cute Butterfly : Request by LEEYA Daisy & Butterflu together Another Phone Case... trial Blue Head Band.. bebe QhseefPin @ Brooch ..red & blue flowersback portion : pin Another Elephant hai clip Elephant Hair Clip Model Daisy Model Butterfly modelHead band model