Wednesday, October 7, 2009

Craft Blog

Haaaa.. tetiba mood nak buat 5s untuk gambar2 hasil kraf tangan aku selama ini.. ahh dah banyk ye.. terfikir nak buyatkan ruangan untuk semua tu... kena merajin diri untuk membligging kan diri le ni... tapi tak sure dr mana nak mulakan..isyaallah aku akan mulakan dlm masa terdekat...

break time nanti nak siapkan clip rambut Fenny pas tu nak cuba sktech rupa bentuk wajah craft blog yang bakal aku ketengahkan.. hehehehhe hopefully by nextweek leh sipa ..itupun kalau this weekend aku lapang... tungggu ya semua untuk lihat koleksi seni jari kreatif aku............