Sunday, October 4, 2009

open house...open house & open house .... Qaseeh

Weekend jer sure ada open house... namun aku mmg x der mood langsung ssejak 2 menjak ni.. memeng aku tak layan langsung.., nak open ke close ke.. uat le... mmg moody tahap gaban.... tapi kenapa????



Sedar tak sdar hampir sebulan aku x menatap wajah Qaseeh.. Ha kega rasanya bila Qaseeh didepan mata. Tapi kini lain pulak permasalahannya.. aku masih mencari2 siapa nak jadi baby sitter ni.. nakhantaq nursery pasti 1001 kebimbangan .... penin2..



Aku tiada pilihan lain nak tak nak hantor jugak leee kat MaKtok.. alahai Qaseeh..


ABih bab Qaseeh ni..... aku dok harap le sesangt.....Semoga permohonan akunak further study akan diluluskan dlm masa terdekat.. teruja bila bakal bergelar pelajar walaupun dah agak meningkat umuq.. hheeeeeheee.. janji suka .. aku ghindu bangat nak ust assigment tengah2 malam..... nak ussung buku ngan tote bag cotton sana sini...... layannnnnn


emmmm... dah 11 lebih..ngantok.. daaa..ntah apa N3 ni....