Friday, February 13, 2009

Bunga Dip

Ahh dah lama sgt dah update page ni.. agak sibuk dengan kerja & asyik morning sickness je.. nak surfing pun naik bosan... alhamdullillah tahun ni mak ayah aku akan dapat 2 org cucu. Akak ipar aku pun pegenet jugak ...due minggu yg sama... mcm cadang2 pulak.. lagi menarik maid akak aku pun pegnent gak selepas balik bercuti .... bayangkan maid & cik puan sama2 mabuk... hehheheheehehehehhe... mangsanya abang aku la..... cian..

err dalam sibuk2 ni adik ipar aku lak nak bertunang .... aku dilantik sebagai planner... dr a-z kau kena uruskan... hantaran laaa.... sebab dia nak budget aku just pakai artifical flower jeee... tak sempat nak load gamba lagi.... nanti aku update...

Dalam nak budget2 tu aku buat jugak dip flower... sumbangan aku untuk dia ..tak pernah buat ni ... sebagai door gift untuk tetamu.. akanku gantung telur puyuh... white pearl & hijau menjadi pilihan ....Dah siapkan semua tu.. aku terus bungkuskan...karang dapat dek heroin aku tu ... ... hancur segalanya...

aku try jugak color oren untuk meja makan aku.. lum sempat cantumkan lagi....

Jam massih awal baru jam 9mlm... mata masih bulat apa nak dibuat.. teringat aku ngan cadar anak kecik aku ...dha hampir sebulan tapi belum berjahit lagi... apa lagi laju je aku naik atas keluarkan kain yg aku beli kat nilai tu... color pink ... gambo mickey & Minnie mouse...

Leka aku menjahit... dahaga pulak ...jam dak dekat 12pm... aku nak buat milo.. anak2 & hubby dah tergolek ..... namapk dah ada secawan atas meja makan... mesi hubby punye ni ...masin suam..aku tibai jeee... nasib la papa...

jam dah dekat kol 1pagi... ngatuk... tak pe la lum sipa sepenuhnya ... weekend sambung.. cuma tinggal ssebijik bantal j elagi... bantal peluk lapik tilam suma dah settle...

gud night... tido d....a...ye