Thursday, October 23, 2008

Kaki Siapa


Emmm.... comel tengok kaki sikecik.. macam nak beranak ramai-ramai....
Sorang-sorang kat dalam office ni ... sambil mencrai risalah tenatng pasar malam...
Kenapa ramai kata pasar malam ni "Low Standard"???.... padahal auntie aku mewah hidup ngan pasal malam. Seminggu 3 kali je berniaga. Income aku pasti memuaskan ...kalau tak cam ne nak pakai continental car.. dah tu dok teres lak tu kat KL ni...
Hubby selalu ajak pergi niaga pasar malam.. niaga weekend ajer.... tapi apa yang nak aku dagangkan... Hubby sokmo kata air kelapa lemon & tau fu fa aku aku besh.... boleh ke nak jual?? laku ker??? 1001 soalan dalam kepala.... semua resipi yang beh - beh tu aku amik kat sini http://myresipi.com/ pas tu aku modified...
Kalau la kaki kecik diatas akan mengikuti jejak kaki si besar... maka.. akan terjadilah......................