Thursday, November 20, 2008

Omicron


Apa benda ni?????
Sajer snap..terpikat .. relay testing equipment..
Aku hari ni kena tekanan darah rendah,.... penin & sakit kepala..

Friday, November 14, 2008

ORGANIC BABY DIAPERS


Lebih kurang sebulan buat sourcing , Finally hubby keasyangan ku jumpa jugak barang yang di cari. ORAGNIC BABY DIAPERS. Esok mungkin sample sampai kat mini opis hubby..... anak aku pasti jadi bahan x-periment lagi..
ORIGIN: GERMANY
PRICE : RM 30/BAG of 40pcs
Not bad...harga leh tahan....

Thursday, November 13, 2008

No 1...No..2

ALEIYA AKMA & AMEIYRA AKMA





Speaker KFC


Pi keluaqkan duit yg tak berapa banyak dah kat EON bank ngan blurblur20022002... singgah beli jambu .. balik mcm biasa laaa..kencing2 datang.. nak kutahan takut tembus.....

Dr pagi kak Nor macam berbulu- bulu nagn aku dok teka - teki pasal aku pegnent ke tak..... siap soh aku sumpah - sumpah.... sowi aaa Ah Nor takut sumpah makan diri....

Thursday, November 6, 2008

5S Activity


ArGGhhhhhhhhhhhhhhh..... kemarin meeting seharian ..buat aku tak terjawab soalan - soalan dari director yang sepatutnya tak perlu aku jawab kot.....

Semua soalan yang keluar tak terjangkan dik kepala otak aku ni. Tertekan jugak bila difikirkan bebanan kerja yang aku tanggung ni .... tapi +ve thinking loh... nak wat cam ner... kerja dan kerja.....

Hari ni aku buat 5s untuk laptop aku ni.... dah slow giler dah... jumpa fpto sebelah ni.... teringat album kat rumah..apa lah keadaan dia yeee. mlm nanti kalau ada kesempatan leh kemaskan album gambar tu pulak..

Macam - macam khazanah aku jumpa dalam laptop aku ni...... kalah muzium & arkib negara...

Monday, November 3, 2008

Bukan senanG nak SenanG

TuLisan cina yang tertera ini membawa maksud "BEKERJA KERAS" atau "BERUSAHA".

Ianya merupakan perkataan keramat yang mendorong peniaga cina berjaya dalam perniagaan.


MamEE KaRi LeTuP


Nak belek buku punya pasal.. aku kelaparan & kebuluran .Nasib baik ada stock percuma mawi ni dalam drawer... Mamee + Coke + Air Suam.. Kombinasi terbaik bila kelaparan... tapi rasa mmg cukup sedap ....
Dah abih ... tapi aku masih lapar... arghhh
LapaRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
Boleh kurus ke aku kalau hari - hari luch macam ni?

Kerja Kuat UntuK KeJaYaan

Emmm .... Lunch tadi nak makan kat Asiari SACC... sampai jeee.. MPH buat sale... terus cancel pasal makan terus masuk MPH belek buku.. jumpa buku ni .. page by page disleek... terus beli & balik office.
Balik je kat opis sibuk dok baca buku ni.. tup - tup sedar tak sedar dah jam 3 ...tea break.. makan maggi jap.. lapar..
Sambil - sambil belek camera baru try la snap buku yang aku beli tadi..
Siap tahu ada sedikit ilmu dari buku ini yang boleh dijadikan panduan & pedoman....