Friday, October 24, 2008

Mengapa Bosan????


Tak de motif penulisan hari ni....
Asyik menatap muka bebudak ni....

Thursday, October 23, 2008

Kaki Siapa


Emmm.... comel tengok kaki sikecik.. macam nak beranak ramai-ramai....
Sorang-sorang kat dalam office ni ... sambil mencrai risalah tenatng pasar malam...
Kenapa ramai kata pasar malam ni "Low Standard"???.... padahal auntie aku mewah hidup ngan pasal malam. Seminggu 3 kali je berniaga. Income aku pasti memuaskan ...kalau tak cam ne nak pakai continental car.. dah tu dok teres lak tu kat KL ni...
Hubby selalu ajak pergi niaga pasar malam.. niaga weekend ajer.... tapi apa yang nak aku dagangkan... Hubby sokmo kata air kelapa lemon & tau fu fa aku aku besh.... boleh ke nak jual?? laku ker??? 1001 soalan dalam kepala.... semua resipi yang beh - beh tu aku amik kat sini http://myresipi.com/ pas tu aku modified...
Kalau la kaki kecik diatas akan mengikuti jejak kaki si besar... maka.. akan terjadilah......................

Wednesday, October 22, 2008

Perasaan


Ntah kenapa aku rasa tiba-tiba hati kosong selepas 4 hari bercuti... sabtu aku sibuk buat persiapan open house... Isnin hantar hubby ke hospital... selasa pun sama tapi tugas lebih berat kerana terpaksa menjenjeng dua orang junior kesayangan ku... Akma besar sejak mlm sibuk mintak kebenaran aku nak temankan baba kehospital...sian aku tengok beriya jeee.... tup2 baby sitter emergency... so bawak je la...



Ya Alalh panjangkanlah usia insan kesayangan aku ni... macam mana aku nak berdiri seorang diri.... untuk anak- anak.... mampu kah aku...... Semoga dia cepat sembuh....
Apapun ... hidup perlu diteruskan....

dan.... Malam nanti kalau berkesempatan nak bawak sikecil pilih basikal.... sakit telinga aku dengar dia menangis mintak basikal cam kakak.... nanti mama belika ye Meera....